FOTO Șoferul unui Matiz a fost grav accidentat după ce a pierdut controlul mașinii între Agighiol și Tulcea. Pompierii au reușit să salveze câinele rănitului

Pompierii au ajutat la extragerea victimei din mașină. FOTO ISU Delta Tulcea

Un grav accident rutier s-a produs în cursul zilei de 18 octombrie, când, un conducător auto a pierdut controlul volanului. Echipajele de salvare ajunse la fața locului au salvat și câinele acestuia, aflat pe bancheta din spatele mașinii. 

Din primele verificări ale polițiștilor a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 18 octombrie, un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222, dinspre Agighiol spre Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției, auto a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu un copac.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină la accident, pentru descarcerarea șoferului, rămas blocat în mașină.

La locul intervenției s-au deplasat 8 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.

Bărbatul a fost extras și predat echipajului de ambulanță SAJ, care l-a transportat la Spitalul Județean Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.

În autoturism, pompierii au găsit și un câine care a fost preluat de salvatori. Animalul era doar speriat, fără a suferi leziuni.

„Va rămâne alături de celelalte animăluțe salvate în unitate, până i se va însănătoși stăpânul“, au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*