FOTO Șase persoane au fost rănite în urma unui accident în lanț petrecut între Mihail Kogălniceanu și Babadag

Serviciul de Ambulanță, pompierii și polițiștii au intervenit la locul accidentului. FOTO IPJ Tulcea

Neatenția în traficul rutier a dus la producerea unui grav accident rutier, în urma căruia au fost înregistrate șase victime. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru a scoate o parte dintre victime dintre resturile mașinilor. 

În după-amiaza zilei de 22 aprilie, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea o autospeciala pe DN 22-E 87 (Mihail Kogălniceanu- Babadag) nu a adaptat viteza la condițiile de trafic, intrând în coliziune cu un auto condus, în același sens, de un bărbat de 45 de ani, din Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea. Acesta a redus viteza pentru a efectua un viraj la stânga.

În urma impactului, autospeciala a fost aruncată pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un alt auto, condus de un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorilor auto implicați în eveniment și a 3 pasageri, fiecare aflat într-un autoturism separat.

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de descarcerare grea, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

De asemenea, au intervenit și trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean și 3 echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*