FOTO Primarul comunei Niculițel, Florin Sechila, și-a prezentat activitatea depusă de-a lungul acestui an

Primarul comunei Niculițel, Florin Sechila, a prezentat activitatea primăriei pe perioada anului 2022

Primarul comunei Niculițel, Florin Sechila, și-a prezentat, într-o postare pe pagina personală de Facebook, activitatea depusă de-a lungul acestui an.

„Ne apropiem de sfârșitul anului 2022, un an foarte greu din punctul meu de vedere, ținând cont de creșterea accelerată a prețurilor pentru toate categoriile de produse și servicii. Însă, cu toate aceste dificultăți, doresc să vă informez despre activitatea primăriei Comunei Niculițel pe perioada anului 2022”, a scris Florin Sechila.

Astfel, edilul a notat, între realizările anului 2022:

  • Reabilitarea corpului de clădire al școlii Gimnaziale „Nichifor Ludovig”, situat pe strada Isaccei nr.99, proiectul pentru care s-au finalizat lucrările de reabilitare. Am recepționat toate dotările școlii (mobilier, echipamente IT, materiale didactice), iar recepția lucrării o estimez în luna februarie și mai avem de lucru pe partea obținerii autorizației de funcționare.
  • Țin sa vă anunț că proiectul Eficientizare corp de clădire școală de piatră în localitatea Niculițel, județul Tulcea depus pe data de 30 iunie, în cadrul programului PNRR C10 – RUNDA 1, a fost aprobat în data de 29 noiembrie, pentru valoarea de 1.844.634,14 lei, fără TVA, respectiv 2.195.114,63 cu TVA, proiect ce prevederea reabilitarea școlii de piatră.
  • Proiectul care a prevăzut modernizarea unui număr de 15 străzi, cu o lungime totală de 4.999 de metri, și anume: Dispensarului, Învățătorilor, Podgorenilor, Fântâna Zmeului, Dealului, Abruptă, Dălcărăneștilor, Fântâna Largă (partea I și partea ÎI), Zarzărilor, Pieței, Bazilicii, Drumul Saricii, Stației și Florilor se apropie și el de sfârșit, mai sunt mici lucrări de făcut, lucrări ce se vor efectua din primăvară.
  • Vom continuă cu asfaltarea următoarelor străzi: strada Gurgoaia, strada Melodiei, strada Trandafirilor, strada Nucilor, Aleea Mecanizatorilor, strada Constructorilor, strada Personalităților, strada Pomicultorilor, strada Păpădiei, strada Fierarilor, strada Livezilor, strada Vânătorilor, strada Măceșilor, strada Ulița Largă, în suprafață totală de 5,24 km, proiect ce va fi finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, finanțare obținută în luna iulie 2022.
  • Execuția lucrărilor de extindere, modernizare, reabilitare cămin cultural, în cadrul proiectului „Reabilitare, modernizare, extindere, dotare cămin cultural, localitatea Niculițel, județul Tulcea” continuă și anul viitor, știți foarte bine că au fost probleme în cursul acestui an însă le-am depășit, astfel continuăm lucrarea și la anul.
  • Extindere rețea de canalizare ape și modernizare rețea de alimentare cu apă potabilă în localitatea Niculițel, județul Tulcea, proiect ce a început în dată de 22 august și are un termen de execuție de 24 de luni. Proiect ce prevede extinderea infrastructurii de apă și canalizare existente, prin extinderea rețelei de alimentare cu apă și a rețelei de canalizare pe următoarele străzi: Poet Gheorghe Burlacu, Umbrei, Morii, Dealului, Castelul de Apă, Oilor, Caprelor, Fântâna Zmeului, Ocolului, Îngustă, Stejarului, Gălbenelelor 1, Gălbenelelor 2, Porumbelor, Frunzelor, Alunului, Piatră Roșie, Sălcioarei, Zootehniei, Drumul Săricii, Drumul Vinului, Măceșilor, Florarilor, Salcâmilor, Meșeaua Roșie, Dorului, Bazinului, Aleea Agricultorilor, Mușețel, Câmpului, Specialiștilor, Prunilor, Liniștită, Aleea Ciulinilor, Aleea Tineretului, Sportivilor, Aleea Morii, Nucilor, Bazilicii, Aleea Criptei, Veseliei, Muzeului, Proprietarului, Mecanizării, Brebeneilor, Toporașilor, Petuniei, Carpenului.
  • Execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Eficientizarea consumului de energie pentru sediul primăriei din comună Niculițel, județul Tulcea“, estimăm să o începem în luna februarie dacă timpul ne va permite.

„În încheiere, va anunț că am finalizat lucrările pentru Construirea rezervorului de apă cu o capacitate de înmagazinare de 200 mc. Va doresc multă sănătate și să sperăm că anul 2023 va fi un an bun, prosper”, a mai scris primarul Florin Sechilă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*