FOTO Premierul Marcel Ciolacu a vizitat noul port turistic din Jurilovca

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat noul port turistic din Jurilovca. FOTO Primăria Jurilovca

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a vizitat sâmbătă, 10 februarie noul Port Turistic din Jurilovca.

Însoțit de Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca și președintele ACoR filiala Tulcea, și de Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea, premierul a admirat cel mai modern port din Dobrogea, o investiție cu o valoare totală de 18.434.666 de milioane de lei, finanțată din fonduri europene.

Alături de premier s-au aflat miniștrii Simona Bucura Oprescu și Adrian Câciu, europarlamentarul Mihai Tudose, senatorul Paul Stănescu și domnul Vasile Dâncu

Delegația oficială a fost întâmpinată de către localnicii din Jurilovca și deja cunoscutele membre ale grupurilor vocale tradiționale Juraveli și Reabinușka, care le-au oferit oaspeților bucate tradiționale lipovenești și câte un pahar de ceai.

„Noul port turistic din localitatea noastră este una dintre cele mai importante investiții realizate în ultimii 12 ani aici și oferă mai multe posibilități de dezvoltare turistică a zonei. Cele 180 de locuri noi de acostare inițiale sunt ocupate integral în perioada navigabilă, iar capacitatea portului va fi extinsă cu mai multe pontoane de acostare plutitoare”, i-a explicat primarul Eugen Ion prim-ministrului importanța investiției.

Premierul Marcel Ciolacu a discutat cu oamenii prezenți în port, cea mai solicitată membră a delegației fiind doamna ministru a Muncii, Simona Bucura Oprescu, interpelată adesea cu întrebări legate de pensii sau aspecte sociale.

Vizita premierului Marcel Ciolacu în noul port turistic din Jurilovca s-a încheiat după aproximativ jumătate de oră, președintele PSD plecând ulterior spre Tulcea, unde, printre altele va participa la conferința județeană a Organizației PSD Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*