FOTO Polițiștii tulceni și voluntari din alte instituții au igienizat zona Mănăstirii Celic Dere

Voluntarii au făcut curățenie într-o zonă frecventată de turiști și pelerini. FOTO IPJ Tulcea

Pe 21 septembrie 2019, polițiștii tulceni s-au alăturat campaniei de ecologizare „Mișcare pentru un Mediu Curat” organizată de Regia Națională a Pădurilor- ROMSILVA. Echipele au făcut curat după pelerinii și grătaragii care frecventează o zonă turistică din județul Tulcea.

Începând cu ora 9.00, 12 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au fost prezenți în zona Mănăstirii Celic Dere din localitatea Telița, alături de voluntarii altor instituții publice, contribuind la un mediu mai curat.

Acțiunea a avut drept scop creșterea nivelului de informare și conștientizare a populației privind colectarea deșeurilor prin voluntariat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*