FOTO Poliția și Jandarmeria au instituit filtre rutiere la ieșirea din municipiul Tulcea

Jandarmii s-au alăturat colegilor de la poliție și au blocat ieșirile din oraș. FOTO IJJ Tulcea

Municipiul Tulcea este izolat din cauza condițiilor meteo. Autoritățile au decis ca nici un autoturism ce nu aparține instituțiilor de intervenție să nu iasă din oraș, pentru că drumurile sunt închise.

În acest scop s-a impus realizarea unor filtre la ieșirile din municipiul Tulcea. Astfel, jandarmii tulceni împreună cu lucrătorii Serviciului Rutier sunt dispuși la ieșirea spre Agighiol, la Peco- ieșirea spre Constanța și Liceul Agricol, pentru a se asigura că nimeni nu se avântă în urgia albă.

Pentru evitarea unor situații neplăcute dar mai ales pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să respectați recomandările forțelor de ordine aflate în teren.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*