FOTO O țeavă de apă a cedat și a inundat o stradă, șuvoaiele dezvelind temelia unei case din Tulcea

Apa scursă din țeava spartă a făcut prăpăd. FOTO ISU Delta

Un pompier tulcean a avut nevoie de ajutorul colegilor săi în dimineața de duminică. O conductă de apă care trece la mică distanță de casa sa a cedat și a provocat o inundație dar și distrugeri.

Plutonierul adjutant Badiu Cristian din cadrul ISU Delta Tulcea se afla acasă în momentul în care țeava a cedat în jurul orei 4.45 a dimineții de duminică, pe strada Gloriei din municipiul Tulcea. A auzit o bubuitură și apoi imediat alarma mașinii sale iar când a ieșit din locuință a văzut că strada este inundată, șuvoaiele de apă ducând cu ele bucăți din caldarâm, iar autoturismul era la un pas de a se scufunda. A sunat la 112, iar la fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri din cadrul detașamentului de pompieri Tulcea. Aceștia au intervenit cu motopompe pentru a evacua apa până când echipele de intervenție ale Aquaserv au oprit alimentarea cu apă.

După ce șuvoaiele s-au oprit s-a putut face și un bilanț al pagubelor. O porțiune de stradă și de trotuar s-au surpat, fiind afectată și temelia casei pompierului care a fost și ea dezgolită de apă, iar mai multe mașini au fost inundate cu apă și mâl.

„A fost anunțată avaria în jurul orei 5.00, iar alimentarea cu apă a fost oprită. Este vorba de o rețea secundară de 110 care alimenta câteva case din zonă. Referitor la pagube, vom vedea ce se va putea face, inclusiv cu casa afactată“ a declarat Ion Caraman, directorul Aquaserv Tulcea

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*