FOTO O șiră de paie cu sute de baloți din localitatea Mihai Bravu a luat foc

Un puternic incendiu a izbucnit la o șiră de paie. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din cadrul Stației Babadag a ISU Delta Tulcea au fost solicitați în cursul zilei de 7 aprilie să intervină în jurul orei 16:00 pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o șiră de paie din zona localității Mihai Bravu.

La fața locului unde ardea o cantitate de aproximativ 300 de baloți de paie a fost trimis un echipaj de 9 pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Prin intervenția lor, pompierii au exclus pericolul de propagare la alte obiective.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 18.30. Cauza probabilă producerii incendiului este determinată de rest de țigare aruncată la întâmplare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*