FOTO O nouă pubelă incendiată în municipiul Tulcea, în zona Neptun

Persoane necunoscute au incendiat o altă pubelă în Tulcea. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați în jurul orei 18.15 la un nou incendiu izbucnit la o pubelă de reciclare selectivă a deșeurilor, de data aceasta în zona Neptun.

La fața locului a fost trimis un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă care a reușit în scurt timp să stingă incendiul. Reamintim că tot în cursul zilei de marți, o altă pubelă a ars în zona Trident, aici fiind distruse de flăcări și trei autoturisme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*