FOTO O mașină a luat foc în mers pe strada Babadag din municipiul Tulcea

Pompierii au reușit să limiteze pagubele. FOTO ISU Delta Tulcea

În jurul orei 8:00, pompierii din cadrul Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care a cuprins un autoturism.

În timp ce vehiculul rula pe strada Babadag din municipiul Tulcea, ocupanții autoturismului au simțit miros de fum de sub capotă. Au oprit mașina și au sunat la 112, iar în scurt timp, un echipaj de pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea au intervenit.

Pompierii au reușit să limiteze incendiul și pagubele la nivelul compartimentului motor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*