FOTO O machetă decor, folosită la realizarea unui film, distrusă într-un incendiu în apropiere de Măcin

O machetă decor de film, distrusă într-un incendiu în apropiere de Măcin. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Secției de Pompieri Măcin au fost solicitați să intervină sâmbătă, 6 martie, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o construcție aflată în apropierea localității Măcin, în zona Sulucu din vecinătatea Parcului Național Munții Măcinului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un ofițer și 16 subofițeri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție. Pompierii militari au intervenit pentru lichidarea incendiului și înlăturarea efectelor negative produse de acesta aproximativ trei ore”, au precizat reprezentanți ai ISU Tulcea.

În urma evenimentului a ars întreaga construcție, pompierii reușind să oprească extinderea incendiului la vegetația din jur. Construcția reprezenta o machetă decor, ce a fost ridicată pentru realizarea unui film. Ea nu prezenta elemente de siguranță, fiind construită din piatră, lemn, placaj și acoperită cu olană. Cauza probabilă a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*