FOTO O gravidă căreia i-a venit termenul să nască a rămas blocată în zăpadă în apropiere de Rahmanu, Tulcea. A intervenit elicopterul SMURD

Elicopter smurd iarna cod gravida
Elicopterul SMURD a intervenit pentru preluarea gravidei. FOTO ISU Delta Tulcea

O gravidă din localitatea Războieni, căreia i-au început contracțiile a fost dusă vineri dimineață cu ajutorul autorităților până în Casimcea, de unde trebuia preluată de o ambulanță.

Numai că aceasta a rămas blocată în apropiere de Rahmanu. Se încearcă ajungerea la gravidă încă din seara de 18 spre 19 ianuarie, ambulanța fiind blocată la Rahmanu de la ora 3.00 dimineața.Pentru scoaterea ei au fost trimise să intervină trei mijloace de deszăpezire, dar între timp a fost solicitat și elicopterul SMURD Galați să intervină pentru a prelua gravida.

Pacienta a fost transportată în siguranță la Spitalul Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*