FOTO O gospodărie din Cerna a luat foc în urma unei igienizări scăpate de sub control

Pompierii au reușit limitarea pagubelor provocate de incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Un tulcean din localitatea Cerna a fost la un pas de a-și pierde gospodăria după ce s-a apucat să igienizeze cu foc un teren, iar flăcările au scăpat de sub control. 

Secția de pompieri Măcin din cadrul ISU Delta a fost solicitată să intervină cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 6 subofițeri pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se manifestă în localitatea Cerna.

Când au ajuns la fața locului pompierii, incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 2.500 de mp și a cuprins și 20 de baloți de paie. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cerna a intervenit alături de pompierii militari pentru lichidarea incendiului.

În cele din urmă focul a fost stins, reușindu-se limitarea pagubelor. S-a stabilit că incendiul a izbucnit în urma unei igienizări prin ardere, din pricina vântului, a luat foc vegetația uscată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*