FOTO VIDEO O casă din Babadag a luat foc din cauza copiilor care s-au jucat cu focul

Focul se manifesta în podul casei. FOTO ISU Delta Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit în Babadag la o locuință, pompierii intervenind mai bine de două ore pentru a limita pagubele și a împiedica flăcările să se extindă. Se pare că totul a pornit de la jocul copiilor cu focul. 

Salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați în jurul orei 17.20 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o locuință din localitatea Babadag. 11 pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul ISU Delta Tulcea s-au deplasat la locul intervenției. Ajunși în timp util, au reușit să localizeze incendiul care a cuprins etajul superior și acoperișul clădirii.

Intervenția fiind de mare amploare, a fost solicitat sprijinul Detașamentului de pompieri Tulcea. Forțele de intervenție au fost suplimentate cu o autospecială pentru salvare și lucru la înălțime și 1 autospecială de primă intervenție și comandă cu încă cinci pompieri.

Incendiul a fost localizat și s-a reușit lichidarea acestuia la ora 19:45. Pagubele făcute de foc au însumat aproximativ 180 mp acoperiș, 150 mp pod, mobilier și o cameră de la etajul superior degradată.

Din fericire, celelalte trei camere de la etaj și parterul clădirii nu au fost afectate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*