FOTO Bătrână de 96 de ani, din Tulcea, moartă în urma unei explozii. UPDATE

O bătrână de 90 de ani, din Tulcea, moartă în urma unei explozii. FOTO ISU Tulcea

UPDATE

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină luni, 6 septembrie, în jurul orei 12.35, la un incendiu produs la o casă situată pe strada Griviței din Tulcea.

„La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta într-un dormitor, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, iar în interior se afla o femeie în vârstă de 96 de ani, carbonizată”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Pompierii au lichidat prompt incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului. În urma producerii evenimentului au fost afectate un dormitor, un hol și o bucătărie, precum și bunurile din interiorul acestora, fiind salvate casele învecinate.

Potrivit surselor citate, cauza probabilă a producerii incendiului este foc deschis în spații închise, respectiv, o candelă sau lumânare ce a fost lăsată nesupravegheată.

La locul evenimentului au fost prezenți și lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „distrugere din culpă”. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incendiului.

Știrea inițială:

O bătrână în vârstă de aproximativ 90 de ani, din Tulcea, a murit luni, 6 septembrie, în urma unei explozii produse la locuința acesteia. Deflagrația a fost urmată și de un incendiu, stins de pompierii tulceni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului au intervenit patru echipaje, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj SAJ, cu medic.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp, dar în urma exploziei o bătrână de aproximativ 90 de ani, imobilizată la pat, a decedat.

Știre în curs de actualizare!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*