FOTO O mașină a Serviciului de Ambulanță Tulcea a fost accidentată în drum spre Spitalul Județean Constanța. Asistenta a fost rănită

Ambulanța a fost lovită în plin de un șofer neatent și aruncată pe marginea drumului. FOTO IPJ Constanța

O ambulanță aparținând SAJ Tulcea care transporta o pacientă cu pericardită către Spitalul Județean Constanța a fost lovită în plin de un șofer neatent și s-a răsturnat în drumului. Asistenta medicală a fost rănită, iar pacientul din ambulanță, preluat de o autospecială a Serviciului Județean Constanța și transportat la spital.

Autospeciala se deplasa de la Spitalul Județean Tulcea către Spitalul Județean Constanța pentru a transfera o pacientă diagnosticată cu pericardită. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 14.20 un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitara pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac. La intersecția cu DN 22 nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o ambulanță către se deplasa dinspre Tulcea către Constanța având semnalele luminoase în funcțiune.

În urma impactului, ambulanța a fost răsturnată și a suferit avarii majore. De asemenea, asistenta de pe ambulanță a fost rănită ușor. Pacienta a fost preluată de către un echipaj al SAJ Constanța și transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*