FOTO O mașină a Serviciului de Ambulanță Tulcea a fost accidentată în drum spre Spitalul Județean Constanța. Asistenta a fost rănită

Ambulanța a fost lovită în plin de un șofer neatent și aruncată pe marginea drumului. FOTO IPJ Constanța

O ambulanță aparținând SAJ Tulcea care transporta o pacientă cu pericardită către Spitalul Județean Constanța a fost lovită în plin de un șofer neatent și s-a răsturnat în drumului. Asistenta medicală a fost rănită, iar pacientul din ambulanță, preluat de o autospecială a Serviciului Județean Constanța și transportat la spital.

Autospeciala se deplasa de la Spitalul Județean Tulcea către Spitalul Județean Constanța pentru a transfera o pacientă diagnosticată cu pericardită. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 14.20 un bărbat de 39 de ani a condus o autoutilitara pe DJ 226 dinspre Sinoe către Cogealac. La intersecția cu DN 22 nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu o ambulanță către se deplasa dinspre Tulcea către Constanța având semnalele luminoase în funcțiune.

În urma impactului, ambulanța a fost răsturnată și a suferit avarii majore. De asemenea, asistenta de pe ambulanță a fost rănită ușor. Pacienta a fost preluată de către un echipaj al SAJ Constanța și transportată la spital.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*