FOTO Milioane de lei investite de Primăria Hamcearca în reabilitarea și modernizarea drumurilor din comună

Milioane de lei investite în Hamcearca pentru modernizarea drumurilor din comună. FOTO: Primăria Hamcearca

Primăria Hamcearca investește peste 17 milioane de lei în reabilitarea și modernizarea drumurilor din comună, fondurile fiind alocate în cadrul a două proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Potrivit reprezentanților instituției, proiectele, aflate în acest moment în curs de implementare, vizează asfaltarea drumurilor din localitățile Balabancea, Hamcearca, Căprioara și Nifon, fiind realizate în proporție de aproximativ 80 la sută.

„Totdeauna sunt interesat de bunăstarea și confortul locuitorilor comunei. De aceea, am făcut tot posibilul ca un lucru important pentru noi toți, asfaltarea și modernizarea drumurilor din comună și satele adiacente, să devină o realitate. O parte importantă a strategiei mele de dezvoltare a comunei o reprezintă realizarea unor șosele care să ne poată ușura traiul zilnic, pentru că infrastructura rutieră lăsa de dorit”, a precizat primarul Ion Acceleanu.

Potrivit acestuia, unul dintre proiecte privește modernizarea drumurilor stradale din comuna Hamcearca, are o valoare totală de 4.431.880,85 de lei, din care bugetul local asigură 210.186,12 lei. Cel de-al doilea se referă la reabilitarea și modernizarea drumurilor comunale și stradale din satele comunei Hamcearca. Valoarea acestuia este de 14.656.623,29 de lei, sumă din care bugetul local al primăriei suportă 1.616.623,29 de lei.

Astfel, în urma celor două investiții, prevăzute a fi finalizate până la sfârșitul acestui an, vor rezulta peste 15 kilometri de drumuri modernizate, conectat la rețeaua națională de transport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*