FOTO Mai multe persoane fără adăpost au provocat un incendiu de proporții în localitatea Greci la o clădire a Primăriei

Pompierii au reușit să stingă incendiul după aproximativ o oră. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați în jurul orei 11.00 să intervină la un incendiu izbucnit în localitatea Greci, la o clădire aparținând Primăriei.

La solicitare au fost trimise două 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 12 subofițeri din cadrul Secției de pompieri Măcin. Flăcările se manifestau violent, pompierii reușind să lichideze incendiul după aproximativ o oră.

S-a stabilit că focul a izbucnit de la o sursă de căldură improvizată, în clădirea respectivă – o clădire aparținând Primăriei Greci și care era dezafectată, aciuându-se mai multe persoane fără casă. Potrivit reprezentanților ISU Delta, nu au fost înregistrate victime.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*