FOTO Ludovic Orban, în vizită la șantierul podului peste Dunăre: “Avem un progres fizic evident”

Ludovic Orban a vizitat podul șantierului peste Dunăre. FOTO Guvernul României

Premierul Ludovic Orban a vizitat vineri, 10 iulie, șantierul podului peste Dunăre și în județul Tulcea și a remarcat în progres fizic evident.

“Pe 10 iunie ne-am văzut pe malul celălalt al Dunării. Suntem bucuroși să constatăm că, la o lună de zile de când am vizitat șantierul podului peste Dunăre, avem un progres fizic evident. Cum am spus și atunci, podul peste Dunăre de la Brăila este de departe cel mai important obiectiv, este în centrul politicilor de dezvoltare a infrastructurii rutiere din această regiune”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că prezența sa și a echipei guvernamentale la Tulcea a fost pentru a vedea dacă există piedici în calea acestui proiect.

“Mai putem vorbi despre alte poduri pe Dunăre, mai putem vorbi despre noi obiective de investiții pe care le vom demara în cursul acestui an. Obiectivul prezenței noastre aici este să avem un dialog cu constructorul, să vedem la fața locului cum se derulează proiectul, să știm cu precizie dacă există piedici în calea acestuia și să ne facem un plan, astfel încât finalizarea proiectului să fie la termen”, a mai spus premierul Orban.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*