FOTO Locuința unei bătrâne din municipiul Tulcea a luat foc

Pompierii tulceni au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au intervenit la un incendiu izbucnit pe raza municipiului, în locuința unei bătrâne. Octogenara a reușit să iasă din casă înainte să fie atinsă de flăcări. 

Detașamentul de pompieri Tulcea din cadrul ISU Delta a intervenit la pentru limitarea efectelor incendiului ce se manifesta la locuința bătrânei cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 9 subofițeri, alarma fiind dată în jurul orei 9.20.

Când au ajuns pompierii la fața locului au constatat că incendiul se manifestă la mai multe încăperi ale casei. În momentul izbucnirii acestuia, în casă se afla o persoană de sex feminin de 81 de ani, care a reușit să iasă fără să fie atinsă de flăcări, primind totuși îngrijiri de la echipajul medical al Ambulanței aflate la fața locului.

Intervenția pompierilor s-a încheiat după aproximativ o oră, stabilindu-se că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un scurt-circuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*