FOTO Locuință din municipiul Tulcea, distrusă într-un incendiu

Locuință din municipiul Tulcea, distrusă într-un incendiu. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în seara zilei de sâmbătă, 03 decembrie, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă de locuit de pe strada Racului din Tulcea, ce amenința că se va extinde și în vecinătăți.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” județului Tulcea, două echipaje de pompieri, formate din nouă subofițeri și un ofițer, din cadrul Detașamentului Tulcea, au ajuns la locul incendiului, care se manifesta violent cu flacără deschisă la întreaga locuință și anexe.

„S-a intervenit pentru localizare și limitarea extinderii flăcărilor la o locuință învecinată, în scurt timp incendiul fiind localizat. Nu sunt înregistrate victime. Intervenția a fost îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt hidranți, însă forțele au fost suplimentate cu autospeciale pentru un flux de apă constant”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

În urma incendiului a ars o casă de locuit de aproximativ 80 de metri pătrați și două anexe de aproximativ 10 metri pătrați fiecare. Locuința învecinată și anexele aferente acesteia au fost salvate de către pompierii tulceni. Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*