FOTO: Locuință din localitatea Nufărul, distrusă într-un incendiu izbucnit de la un scurtcircuit electric

Incendiu la o locuință din localitatea Nufărul. FOTO: ISU Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină vineri, 5 mai, în localitatea Nufărul, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat imediat nouă subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„Incendiul se manifesta într-o încăpere a locuinței ce avea drept scop cameră de locuit și bucătărie dar și la acoperișul locuinței. În scurt timp incendiul a fost localizat și lichidat de către salvatori, dar în urma acestuia au ars mai multe bunuri din încăpere, aproximativ 25 de metri pătrați din acoperiș, iar încăperea a fost afectată în proporție de 75 la sută”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Din fericire în urma incendiului nu au fost înregistrate victime, iar proprietarul locuinței nu a necesitat asistență medicală.

Cauza probabilă de producere incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*