FOTO Lansare de carte în Episcopia Tulcii la Casa Avramide – Cavalul

Cartea „Cavalul“ a fost lansată la Casa Avramide. FOTO Episcopia Tulcii

La Casa Avramide din Tulcea a avut loc un eveniment cultural- artistic prilejuit de lansarea cărții Gheorghe ,,Cavalul” Clinciu. O filă de pateric, autor fiind diaconul Adrian Cristian Titorencu de la parohia Sf. Trei Ierarhi din Municipiul Tulcea.

La lansare au luat parte Preasfințitul Părinte Visarion Episcopul Tulcii, preoți, membri ai Asociației Scriitorilor Tulceni, alți invitați.

Au luat cuvântul: P.S. Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, prof. Mircea Marcel Petcu, președintele Asociației Aegyssus a Scriitorilor Tulceni, Pr. Ispas Romeo Gabriel, protopop de Tulcea, scriitorul Tănase Carașca, alți invitați și autorul.

Manifestarea culturală a fost întreținută și de un program artistic în care s-au recitat poezii și s-au interpretat piese muzicale de către soprano Iulia Titorencu, acompaniată la chitară de către prof. George Manea.

„Cavalul“ este o carte – interviu – despre periplul muzical al mărturisitorului Gheorghe Clinciu, de la fredonarea după patefonul bunicului la canonul plin de suspin din închisorile comuniste, încheind cu o jumătate de veac în slujba cântului liturgic.

Cartea aduce în fața cititorilor un model de trăire creștină a unui om dedicat culturii musicale și frumosului exprimat prin acesta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*