FOTO La Tulcea, Moș Crăciun are doar 23 de ani și are grijă de scrisorile copiilor fără posibilități

Moș Crăciun poate ajunge la orice copil cu ajutorul scrisorilor. FOTO Asociația Adoptă o Dorință

Ideea s-a născut anul trecut, când trei tineri din Tulcea, a vrut să facă o bucurie de Crăciun, unor copiii fără posibilități, dar fără să fie nevoiți să ceară bani de la oameni.

Ideea lor a fost să le spună copiilor să scrie o scrisoare către Moș Crăciun, iar ei să caute oameni care ar dori să adopte o scrisoare și îndeplini dorințele din ea. În prima seară, au primit 90 de scrisori și s-a temut că nu vor reuși să găsească oameni care să adopte atâtea scrisori.

Surpriza a fost că au reușit să le împartă pe toate și au mai primit atâtea solicitări, încât au mers la încă trei școli din județ pentru a strânge scrisori de la copii pentru Moș Crăciun. Au făcut fericiți 250 de copii, iar unele scrisori, au fost cu adevarat emoționante, pentru că dorințele din ele erau: sănătate, fericire și o portocală, ghetuțe pentru sora mea, bomboane, un penar…

Anul acesta, cei trei tineri, Alexandru Dragomir, Amira Cârnat și Iasmina Dobre, au înființat „Asociația Adoptă o Dorință“ și colindă școlile din județ, după scrisorile copiilor, iar apoi caută oameni care să adopte scrisorile copiilor.

„Vrem să facem fericiți și mai multi copii, atât în perioada sărbătorilor de iarnă, dar și pe tot parcursul anului. Ne dorim să fim bucuria și speranța celor mici dar și ajutorul oamenilor cu suflet mare, care vor să facă lucruri frumoase, celor din jurul lor”, ne-au declarat inimoșii tineri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

    • Au pagina de Facebook: Asociatia Adopta o Dorința. Lăsați-le un mesaj acolo. Dacă nu va descurcați, va las un număr de telefon. 0744480624
      Corina

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*