FOTO Județul Tulcea este promovat la Târgul Internațional de Turism de la Berlin 2019

Județul Tulcea este promovat la Târgul Internațional de Turism de la Berlin. FOTO CJ Tulcea

În perioada 6 – 10 martie, o delegație a Consiliului Județean Tulcea și a Asociației de Management al Destinației Turistice Delta Dunării reprezintă județul Tulcea la Târgul Internațional de Turism de la Berlin – ITB 2019.

Pe parcursul celor cinci zile, reprezentanții tulceni promovează Delta Dunării și întreg Județul Tulcea. Astfel, oferta turistică dar și cea gastronomică și a vinurilor nord dobrogene, reprezentate de Grupul Angelo, respectiv Crama Alcovin Măcin, Crama Hamangia Baia și Crama Via Viticola Sarica Niculițel, se bucură de atenția și interesul a numeroși agenți de turism și vizitatori sosiți la târg în aceste zile.

Județul Tulcea s-a încadrat cu succes între cei 45 de expozanţi din standul României – agenţii de turism, companii aeriene şi autorităţi locale, care furnizează informaţii turiştilor interesaţi şi prezintă ofertele turistice pregătite special pentru vizitatorii germani de la Târgul de Turism din Berlin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*