FOTO Jandarmul tulcean Sorin Andrici a câștigat alături de echipa sa, locul 1 la ștafeta olimpică TriChallenge Mamaia

Jandarmul Sorin Andrici, un sportiv învingător. IJJ Tulcea

Cel mai mare triatlon din sud-estul Europei – TriChallenge Mamaia, a ajuns la a 10-a ediție. Jandarmul tulcean care a reușit să promoveze la multe competiții sportive Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, alături de un coleg din poliția bucureșteană și un civil au reușit să se impună și să câștige Locul I la proba de ștafetă olimpică masculin.

Sorin Andrici este jandarm în cadrul IJJ Tulcea, iar timpul liber și-l împarte între competiții sportive, în special cele de maraton și semimaraton, pictură și sculptură, așa cum vă prezentam în articolul din 18 februarie, iar printre sportivi este cunoscut drept „Jandarmul“. La TriChallenge Mamaia, s-a înscris alături de doi prieteni – Florian Remus Crăciun polițist în București și Sebastian Nicolae Tulea la proba de „Ștafeta olimpică masculin“.

Cei trei au reușit să facă o echipă de excepție și să se claseze pe locul I.

„LOC 1 ! Mulțumesc ASOCIAȚIEI SPORTIVE DELTA JANDARMI TULCEA” Am alergat cu gândul la voi !!!Mulțumesc președintelui asociației,domnul Trufasu Gabriel !!!“,a postat Sorin Andrici pe pagina sa de Facebook.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*