FOTO Jandarmul tulcean Sorin Andrici a câștigat alături de echipa sa, locul 1 la ștafeta olimpică TriChallenge Mamaia

Jandarmul Sorin Andrici, un sportiv învingător. IJJ Tulcea

Cel mai mare triatlon din sud-estul Europei – TriChallenge Mamaia, a ajuns la a 10-a ediție. Jandarmul tulcean care a reușit să promoveze la multe competiții sportive Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, alături de un coleg din poliția bucureșteană și un civil au reușit să se impună și să câștige Locul I la proba de ștafetă olimpică masculin.

Sorin Andrici este jandarm în cadrul IJJ Tulcea, iar timpul liber și-l împarte între competiții sportive, în special cele de maraton și semimaraton, pictură și sculptură, așa cum vă prezentam în articolul din 18 februarie, iar printre sportivi este cunoscut drept „Jandarmul“. La TriChallenge Mamaia, s-a înscris alături de doi prieteni – Florian Remus Crăciun polițist în București și Sebastian Nicolae Tulea la proba de „Ștafeta olimpică masculin“.

Cei trei au reușit să facă o echipă de excepție și să se claseze pe locul I.

„LOC 1 ! Mulțumesc ASOCIAȚIEI SPORTIVE DELTA JANDARMI TULCEA” Am alergat cu gândul la voi !!!Mulțumesc președintelui asociației,domnul Trufasu Gabriel !!!“,a postat Sorin Andrici pe pagina sa de Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*