FOTO Jandarmii tulceni le-au stricat unor braconieri partida de pescuit

Jandarmii i-au prins în flagrant pe braconieri. FOTO IJJ Tulcea

În dimineața de 2 martie, jandarmi din cadrul IJJ Tulcea au depistat, în zona localității Băltenii de Jos, trei persoane care pescuiau ilegal. Bărbații foloseau pentru pescuit 2 bărci cu vâsle și unelte neautorizate, respectiv plase de fir textil și de tip monofilament.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că aceștia nu dețin licență de pescuit comercial și au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “pescuit comercial fără licență” și “folosirea de plase de tip monofilament”.

Cantitatea de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil în vederea valorificării iar ambarcațiunile și plasa au fost ridicate în vederea confiscării și depuse la sediul IJJ Tulcea pentru continuarea cercetărilor.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*