FOTO Intervenții ale pompierilor tulceni în urma furtunii de duminică după-amiază. Un copac a căzut peste un autoturism aflat în mișcare

Intervenții ale pompierilor în urma furtunii de duminică după-amiază. FOTO ISU Tulcea

În urma avertizării de cod roșu emisă de Administrația Națională de Meteorologie, pompierii tulceni au intervenit pentru degajarea carosabilului de trunchiul unui copac căzut pe DN 22, la intersecția cu localitatea Turcoaia. În cădere, acesta a surprins un autoturism ce se afla în mișcare. Persoanele aflate în autoturism nu au suferit vătămări corporale.

De asemenea, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au intervenit și pe drumul județean 222 C, între localitățile Malcoci și Nufăru pentru eliberarea carosabilului de un copac căzut după ce a fost lovit de un trăsnet. În acest moment, cele două porțiuni de drum sunt redate circulației.

În urma precipitațiilor căzute, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag intervin pentru scoaterea apei din trei gospodării ce au fost inundate în localitatea Turda. Locuințele nu au fost afectate, doar curțile și grădinile.

De asemenea, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină și în localitatea Colina, la o casă ce a fost inundată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*