FOTO Intervenție contracronometru a pompierilor tulceni

Intervenție contracronometru a pompierilor tulceni. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în după-amiaza zilei de miercuri, 15 iunie, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în apropierea unor ferme agricole din zona localității Malcoci.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului a fost trimis un echipaj format din cinci subofițeri, cu o autospecială de stingere, care au oprit propagarea flăcărilor la o cultură de grâu, utilaje agricole și depozite de cereale.

„Misiunea este în dinamică, dar nu mai există pericolul de extindere la obiective din împrejurimi. Se lucrează pentru lichidarea focarelor”, au precizat reprezentanţii ISU Tulcea.

Incendiul a fost lichidat în urmă cu puțin timp. Au ars aproximativ 1.000 de mp de vegetație uscată. Cauza probabilă, sudură fără respectarea normelor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*