FOTO Intervenție contra cronometru în Delta Dunării. Elicopterul SMURD de la Constanța a fost solicitat de urgență

Intervenție contra cronometru în Delta Dunării. FOTO IGA

Elicopterul SMURD Constanța a intervenit în Delta Dunării, într-o zonă izolată din apropierea Plajei Perișor, pentru salvarea vieții unui bărbat aflat în stare gravă, care a suferit un politraumatism și un pneumotorax în urma producerii unui accident rutier.

Polițiștii tulceni au anunțat că în cursul zilei de sâmbătă, 27 noiembrie, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în zona Perișor-Periteașca, arie deltaico-maritimă, pe câmpul din apropierea digului de protecție, s-ar afla un autovehicul răsturnat. În urma apelului, polițiștii s-au deplasat la fața locului, constatând că, un bărbat de 38 de ani, din localitatea Jurilovca, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto, s-ar fi răsturnat.

Având în vedere necesitatea intervenției rapide cauzată de afecțiunile bărbatului și, întrucât accesul resurselor terestre de salvare în Plaja Perișor se poate face doar pe cale navigabilă, a fost direcționat echipajul elicopterului SMURD de la Constanța, care a intervenit prompt pentru salvarea vieții bărbatului, prin acordarea asistenței medicale de urgență și transportarea acestuia, în 30 de minute, către medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*