FOTO Intervenție a pompierilor tulceni pentru stingerea unui incendiu în localitatea Caraorman

Incendiu în localitatea Caraorman. FOTO: ISU Tulcea

Salvatorii Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină marți, 14 iunie, în jurul orei 13.00, pentru stingerea unui incendiu produs la două case în localitatea Caraorman din Delta Dunării.

Potrivit ISU Tulcea, la fața locului au fost trimise două echipaje, formate din șase subofițeri, cu două ambarcațiuni din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan, un echipaj format din cinci subofițeri, din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o ambarcațiune SAR, și a fost alertat și Serviciul Voluntar de Urgență din Crișan.

„În scurt timp, salvatorii din cadrul Pichetului de Pompieri și SVSU Crișan au ajuns la locul indicat, unde au constatat că focul se manifesta cu flacără deschisă la o anexă gospodărească – un saivan, un gard de lemn și mai multe căpițe, pe o suprafață de aproximativ 500 de mp. Imediat, pompierii au intrat în dispozitiv și au procedat la limitarea extinderii incendiului la alte obiective din apropiere și la lichidarea acestuia”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Ambarcațiunea SAR a fost întoarsă în bază, nemaifiind necesară intervenția pompierilor din cadrul Detașamentului Tulcea. Nu au fost înregistrate victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*