FOTO Intervenție a pompierilor tulceni pentru lichidarea unui incendiu la o locuință din Slava Rusă. Focul a fost pus intenționat

Incendiu la o locuința în Slava Rusă. FOTO ISU „Delta” Tulcea
Incendiu la o locuința în Slava Rusă. FOTO ISU „Delta” Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în cursul nopții de vineri spre sâmbătă pentru limitarea efectelor unui incendiu produs la o locuință din localitatea Slava Rusă.

„Nouă pompieri s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu flacără la o parte din locuință și la nivelul acoperișului. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite”, au transmis reprezentanții ISU „Delta” al județului Tulcea.

Flăcările au distrus aproximativ 50 mp acoperiș, 10 mp de pod, mobilă de bucătărie și electrocasnice, dar pompierii au reușit să salveze două camere ale locuinței, o anexă și locuința învecinată.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, dar pompierii au stabilită că focul a fost pus intenționat.

„Cauza probabilă a producerii incendiului este folosirea intenționată a sursei de aprindere”, au precizat sursele citate

Cazul a intrat acum și în atenția polițiștilor tulceni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*