FOTO Intervenție a pompierilor tulceni pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din Mihai Bravu

Incendiu izbucnit într-o gospodărie din Mihai Bravu. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de luni, 30 august, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Mihai Bravu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, un ofițer și opt subofițeri s-au deplasat la fața locului, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

„Primii care au ajuns la locul evenimentului au fost membri ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mihai Bravu, cu o autospecială de stingere. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, forțele de intervenție au acționat aproximativ o oră”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Au fost afectate acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ șapte metri pătrați, două ferestre și circa patru metri liniari de gard din lemn, fiind salvată restul locuinței. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost foc deschis în spații deschise.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*