FOTO Intervenție a pompierilor tulceni după ce un buldoexcavator s-a răsturnat pe DJ 222C

Buldoexcavator s-a răsturnat pe DJ 222C. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină marți, 17 august, după ce un buldoexcavator s-a răsturnat pe DJ 222C, între localitățile Nufăru și Victoria, iar două persoane rămăseseră captive în utilaj.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat 12 subofițeri cu o autospecială de intervenție, autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, în ajutor au venit și două echipaj SAJ.

„Din primele informații, două persoane au rămas blocate în interiorul utilajului, neîncarcerate, conștiente și cooperante. Echipajele de descarcerare și SMURD au procedat la scoaterea celor doi bărbați, de 27, respectiv 28 de ani. Aceștia au fost preluați în siguranță de către cele două echipaje SAJ, sosite în sprijin la fața locului”, au transmis sursele citate.

Potrivit IPJ Tulcea, un bărbat de 27 de ani, din comuna Nucet, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un buldoexcavator între localitățile Nufăru și Victoria, a pierdut controlul asupra utilajului, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Conducătorul avea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*