FOTO Infanteriștii marini din cadrul Regimentului 307 Babadag pleacă în Afganistan

Infantieriștii marini pleacă în misiune în Afganistan. FOTO MAPN/ Cristian Vlăsceanu

Regimentul 307 Infanterie Marină va participa, în anul 2019, la prima sa misiune în Teatrul de Operații din Afganistan.

Activitatea de pregătire a militarilor a început în luna iulie a acestui an, prin selecția și constituirea detașamentului, și este urmată de instrucție și antrenamente riguroase.

Cei 60 de infanteriștii marini selectați au parcurs activități specifice de instruire individuală și colectivă, antrenamente de luptă împotriva dispozitivelor explozive improvizate, trageri cu armamentul din dotare și marșuri de instrucție.

Începând cu data de 18 decembrie, va începe evaluarea detașamentului pentru executarea misiunii și a nivelului de pregătire atins.

La terminarea perioadei de instrucție, militarii din Babadag își vor începe misiunea în Afganistan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*