FOTO Incendiu, urmat de o explozie, într-un bloc de locuințe din Tulcea

Incendiu, urmat de o explozie, într-un bloc de locuințe din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au fost solicitați să intervină luni, 12 aprilie , în jurul orei 12.00, la un incendiu urmat de o explozie într-un apartament situat la etajul doi, dintr-un bloc de locuințe din municipiul Tulcea.

Potrivit ISU Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție, două autospeciale de stingere și 12 pompieri.

„În interior nu se afla nicio persoană, salvatorii au evacuat două persoane din apartamentele apropiate, iar alte trei s-au autoevacuat”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Echipajul SAJ, prezent la fața locului, a acordat primul ajutor unui femei care prezenta un atac de panică, dar fără a se impune transportul acesteia  la spital.

Pompierii au stabilit drept cauză probabilă a producerii incendiului un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*