FOTO Incendiu puternic la o casă în municipiu Tulcea. O persoană a primit îngrijiri medicale

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă. FOTO ISU Delta Tulcea

Un bărbat a primit îngrijiri medicale după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii au intervenit cu două autospeciale și în scurt timp au reușit să localizeze incendiul.

În jurul orei 19:40, pompierii Detașamentului Oraș a ISU Delta Tulcea a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la o casă în zona de est a orașului. La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un SMURD, cu un ofițer și 10 subofițeri.

Până la sosirea echipajelor , o victimă, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a fost scoasă de către vecini din casă și predată ambulanței SAJ, fiind vorba de o intoxicare cu fum.

UPDATE:

Salvatorul bărbatului din casa care a luat foc este Plt.maj. Teodorov Dorin din cadrul IJJ Tulcea, vecin cu victima. Jandarmul se afla în timpul liber, acasă, când a văzut fumul și flăcările și a intrat în casa vecinului și l-a scos afară, iar apoi a sunat la 112.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, cel mai probabil incendiul a pornit de la un rest de țigară uitat nestins. Au ars patru camere, cu mobila și electrocasnicele din ele și elementele de tâmplărie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*