FOTO Incendiu puternic într-o gospodărie din Valea Nucarilor

Pompierii au reusit stingerea incendiului si limitarea pagubelor. FOTO ISU Delta Tulcea

Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit sâmbătă după amiază la stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Valea Nucarilor.

La fața locului au fost trimise două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 10 subofițeri. Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, la momentul ajungerii echipajelor la locul solicitării, flăcările se manifestau la un saivan de animale și magazii , pe o suprafață de aproximativ 200 mp. Pompierii au reușit localizarea și lichidarea incendiului. Din fericire, nu au existat victime omenești sau animale afectate de flăcări sau fum.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a se stabili condițiile în care a izbucnit incendiul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*