FOTO Incendiu puternic în localitatea Baia

Pompierii au intervenit și au stins incendiul, limitând astfel pagubele. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii din stația Babadag a ISU Delta Tulcea au intervenit vineri după amiază la un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească situată în localitatea Baia.

Focul a fost observat și s-a solicitat intervenția pompierilor, în jurul orei 13.00. La locul solicitării a fost trimis un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD, 1 ofițer și 8 subofițeri. Ajunși la gospodăria respectivă, pompierii au observat că focul se manifetsa la o anexă gospodărească. Salvatorii au extras 2 butelii de GPL până să se producă o deflagrație.

După aproximativ jumătate de oră, focul a fost lichidat și s-a stabilit că cel mai probabil, incendiului a fost determinat de un scurt circuit electric produs din cauza un conductor electric neizolat corespunzător.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*