FOTO Incendiu masiv de vegetație la Mineri, Tulcea. Pompierii tulceni intervin cu două autospeciale

Incendiu de vegetație în Mineri, Tulcea. FOTO ISU Delta
Incendiu de vegetație în Mineri, Tulcea. FOTO ISU Delta

Arde lăstărișul din localitatea Mineri. Pomperii de la Detașamentul Tulcea au fost solicitați pentru limitarea efectelor unui incendiu masiv. Echipele de intervenție au observat că flăcările au cuprins vegetație uscată, lăstăriș, mărăcinis și deșeuri menajere din apropierea comunei tulcene.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și 9 subofițeri au fost trimiși să oprească întinderea flăcărilor.

Zona afectată depășește 5000 de metri pătrați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*