FOTO Incendiu la două case din Tulcea

Incendiul la două case din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Un puternic incendiu a izbucnit luni după amiază, la două case din municipiul Tulcea, iar 14 pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în municipiul Tulcea pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la 2 case.

La momentul sosirii pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului uneia dintre case, și cu degajare mare de fum la nivelul celei de-a doua.

14 pompieri intervin cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD. Nu există persoane rănite în acest incendiu. După stingerea flăcărilor, pompierii vor stabili cauza izbucnirii incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*