FOTO Incendiu într-un bar din municipiul Tulcea. Focul a afectat și o sală de jocuri alăturată

Incendiu într-un bar din municipiul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Militarii Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit în cursul nopții de duminică spre luni, cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bar aflat pe strada Viitorului din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la sosirea echipajelor incendiul se manifesta cu flacără deschisă la nivelul acoperișului a două construcții, cu pericol de propagare la clădirile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 01.20.

„În urma evenimentului au ars aproximativ 10 metri pătrați din acoperișului barului, un perete lateral și o canapea. De asemenea au ars circa cinci metri pătrați din acoperișul celuilalt spațiu comercial, o sală de jocuri, izolația unui perete exterior, o mochetă în suprafață de cinci metri pătrați și a fost afectat un seif metalic, pe o suprafață de 10 la sută”, au transmis reprezentanţii ISU Tulcea.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două spații comerciale și clădirile din apropiere. Aceștia au precizat drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului un scurtcircuit electric, generat de un cablu electric defect.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*