FOTO Incendiu într-o gospodărie din Tulcea. Pompierii au reușit să evacueze un bătrân de 82 de ani, imobilizat la pat

Incendiu într-o gospodărie din Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, marți seară, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, 10 subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, s-au deplasat de urgență la locul solicitării.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără și degajare mare de fum la nivelul acoperișului casei, cu pericol de propagare la locuințele învecinate. Concomitent cu acțiunea de stingere, salvatorii au evacuat din interiorul locuinței un bărbat, în vârstă de 82 de ani, ce era imobilizat la pat. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ aflat la fața locului și transportat la spital, deoarece prezenta hipertensiune”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore.

Au ars 20 de metri pătrați, și s-au deteriorat alți 80 de metri pătrați, din acoperișul locuinței. De asemenea, s-au degradat tavanul din rigips, pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați și mobilierul din trei camere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*