FOTO Incendiu într-o gospodărie din Tulcea izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de marți, 18 ianuarie, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-o casă situată pe strada Lalelelor din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta în bucătăria locuinței, cu ardere mocnită și degajare mare de fum. Pompierii au lichidat prompt incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului. În urma producerii evenimentului au ars trei aparate electrocasnice, un dulap de bucătărie și s-a deteriorat zugrăveala din trei camere.  Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului a fost stabilită ca „foc deschis în spații închise”, respectiv o lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*