FOTO Incendiu într-o gospodărie din Niculițel. Pompierii au evacuat din perimetru 40 de butelii

Incendiu într-o gospodărie din Niculițel. Foto ISU „Delta” Tulcea

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină, duminică dimineață, în jurul orei 07.00, în localitatea Niculițel, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă.

Potrivit ISU Tulcea, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.

„Până la sosirea pompierilor militari, incendiul a fost localizat de către pompierii voluntari din Niculițel, care au evacuat din curtea locuinței și 40 de butelii. Incendiul se manifesta generalizat la un corp de casă format din două camere”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Forțele de intervenție au stins incendiul în urma căruia au ars aproximativ 40 mp suprafață construită și s-au deteriorat bunuri materiale, dar a fost salvat corpul de casă principal.

Proprietara locuinței, în vârstă de 70 de ani, a suferit un atac de panică. Acesta a fost monitorizată de echipajul SMURD, dar nu a necesitat transportul către o unitate spitalicească.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind nefuncționarea în parametri normali a centralei termice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*