FOTO Incendiu în localitatea tulceană Slava Cercheză izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric

Incendiu în Slava Cercheză izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină luni, 29 martie, în jurul orei 11.05, pentru limitarea efectelor unui incendiu izbucnit la o locuință din localitatea Slava Cercheză.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat un ofițer și opt subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și o ambulanță SMURD.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu ardere mocnită și degajare mare de fum în interiorul casei. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Au fost afectate două camere, fiind salvate restul locuinței și anexele gospodărești aflate în imediata apropiere. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite.

Potrivit ISU Tulcea, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*