FOTO Incendiu în incinta Mănăstirii Vovidenia din localitatea Slava Rusă

Incendiu în incinta Mănăstirii Vovidenia din localitatea Slava Rusă. FOTO ISU „Delta”

Pompierii tulceni au intervenit, luni, în jurul orei 15.15, după ce, printr-un apel la 112, a fost anunțat un incendiu care a cuprins două case nelocuite din incinta Mănăstirii Vovidenia, în localitatea Slava Rusă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje, din cadrul Stației de pompieri Babadag, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea.

„La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la vegetație uscată, lăstăriș, mărăciniș pe o suprafață de 300 mp și la două case dezafectate din curtea mănăstirii. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Din fericire, nu au fost victime, iar prin intervenția promptă a salvatorilor s-a îndepărtat pericolul de propagare a incendiului la alte obiective aflate în apropiere”, au precizat reprezentanții ISU „Delta”.

Potrivit surselor citate, cauza probabilă producerii incendiului a fost „foc deschis în spații deschise”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*