FOTO Incendiu în incinta Mănăstirii Vovidenia din localitatea Slava Rusă

Incendiu în incinta Mănăstirii Vovidenia din localitatea Slava Rusă. FOTO ISU „Delta”

Pompierii tulceni au intervenit, luni, în jurul orei 15.15, după ce, printr-un apel la 112, a fost anunțat un incendiu care a cuprins două case nelocuite din incinta Mănăstirii Vovidenia, în localitatea Slava Rusă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje, din cadrul Stației de pompieri Babadag, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Tulcea.

„La ajungerea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la vegetație uscată, lăstăriș, mărăciniș pe o suprafață de 300 mp și la două case dezafectate din curtea mănăstirii. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Din fericire, nu au fost victime, iar prin intervenția promptă a salvatorilor s-a îndepărtat pericolul de propagare a incendiului la alte obiective aflate în apropiere”, au precizat reprezentanții ISU „Delta”.

Potrivit surselor citate, cauza probabilă producerii incendiului a fost „foc deschis în spații deschise”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*