FOTO Incendiu de vegetație uscată în zona Vărărie din municipiul Tulcea. Pompierii de la ISU Delta intervin

Incendiu de vegetație la Tulcea. FOTO ISU Delta
Incendiu de vegetație la Tulcea. FOTO ISU Delta

Un incendiu de vegetație a izbucnit miercuri, 10 octombrie, la orele prânzului în municipiul Tulcea.

Pompierii tulceni de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Delta au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor acestui incendiu. La fața locului, forțele de intervenție au observat că vâlvătaia s-a întins pe o suprafață de peste 700 metri pătrați.

O autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri au intervenit pentru stingerea flăcărilor. Reprezentanții ISU Delta spun că focul ar fi izbucnit după ce o persoană ar fi încercat să igienizeze zona cu flacără deschisă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*