FOTO Incendiu de vegetație la Visterna. Cinci subofițeri au intervenit pentru limitarea extinderii flăcărilor

Incendiu de vegetația la Visterna. FOTO ISU Delta
Incendiu de vegetația la Visterna. FOTO ISU Delta

Pompierii tulceni de la stația Babadag au fost solicitați să intervină pentru oprirea unui incendiu de vegetația în localitatea Visterna.

Flăcările au cuprins o suprafață de aproximativ 1000 mp. La fața locului au fost trimiși cinci subofițeri care intervin cu o autospecială de apă și spumă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*