FOTO Incendiu de vegetație în zona Lac Ciuperca, pus intenționat de persoane necunoscute

Pompierii au reușit să stingă focul. FOTO ISU Delta Tulcea

Persoane necunoscute au dat foc la vegetația uscată din zona Lacului Ciuperca. Pompierii au intervenit și au reușit să stingă flăcările înainte să se propage mai departe.

Detașamentul de pompieri Tulcea a intervenit pentru limitarea efectelor unui incendiu de vegetație uscată care se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 mp în municipiul Tulcea, în zona Lacului Ciuperca. La fața locului au intervenit cinci subofițeri ISU Delta Tulcea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri. În aproximativ jumătate de oră, focul a fost stins. Potrivit reprezentanților ISU Delta Tulcea, incendiul a avut ca și cauză „foc deschis în spatii deschise“

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*